Orlando Magic vs New Orleans Pelicans

Orlando Magic vs New Orleans PelicansOrlando MagicNew Orleans Pelicans

🏀 2023-10-18 – NBA

 

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom Orlando Magic og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-18. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 2 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Orlando Magic med 1 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Orlando Magic en gjennomsnittlig poengforskjell på 10 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på -18.3 poeng:

  • Orlando Magic: 115 gjennomsnittspoeng for, 105 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 99 gjennomsnittspoeng for, 117.3 gjennomsnittspoeng imot

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Orlando Magic og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2023-10-11 New Orleans Pelicans 105 – 122 Orlando Magic
2023-02-28 New Orleans Pelicans 93 – 101 Orlando Magic
2023-01-21 Orlando Magic 123 – 110 New Orleans Pelicans
2022-03-10 New Orleans Pelicans 102 – 108 Orlando Magic

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Orlando Magic og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Orlando Magic og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Orlando Magic vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Orlando Magic vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Orlando Magic vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Orlando Magic og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Orlando Magic vs New Orleans Pelicans?

Publisert i NBA Merket med: ,