Orlando Magic vs Flamengo

Orlando Magic vs FlamengoOrlando MagicFlamengo

🏀 2023-10-21 – NBA

 

Orlando Magic vs Flamengo kampsniktitt

Kampen mellom Orlando Magic og Flamengo som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-21. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Flamengo har en vinnerprosent på 0.500 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Orlando Magic med 0 seire hjemme, mens Flamengo har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Orlando Magic en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.6 poeng, mens Flamengo har en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.0 poeng:

  • Orlando Magic: 107.3 gjennomsnittspoeng for, 104.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Flamengo: 77.0 gjennomsnittspoeng for, 79.0 gjennomsnittspoeng imot

Orlando Magic vs Flamengo H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Orlando Magic og Flamengo:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Orlando Magic og Flamengo, med gjeldende lagform og plasseringer.

Orlando Magic vs Flamengo Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Orlando Magic og Flamengo, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Orlando Magic vs Flamengo Spilltips

Vårt tips for kampen Orlando Magic vs Flamengo, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Orlando Magic vs Flamengo Spilltips

Vårt tips for kampen Orlando Magic vs Flamengo, som spilles i NBA den 2023-10-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Orlando Magic vs Flamengo?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Orlando Magic og Flamengo, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Orlando Magic vs Flamengo?

Publisert i NBA Merket med: ,