Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais

Olympique Marseille vs Olympique LyonnaisOlympique MarseilleOlympique Lyonnais

⚽ 2023-12-06 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Marseille og Olympique Lyonnais spilles 2023-12-06. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gattuso har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Lyonnais har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Marseille og Olympique Lyonnais, har Olympique Marseille 1 seire hjemme mens Olympique Lyonnais har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Olympique Lyonnais: n/a

Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Marseille og Olympique Lyonnais:

Dato Resultat
2023-04-23 Olympique Lyonnais 1 – 2 Olympique Marseille
2022-11-06 Olympique Marseille 1 – 0 Olympique Lyonnais
2022-05-01 Olympique Marseille 0 – 3 Olympique Lyonnais
2022-02-01 Olympique Lyonnais 2 – 1 Olympique Marseille

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Marseille – Olympique Lyonnais.

Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Olympique Lyonnais den 2023-12-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Olympique Lyonnais den 2023-12-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Marseille og Olympique Lyonnais, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Marseille vs Olympique Lyonnais?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,