Olympique Marseille vs Montpellier

Olympique Marseille vs MontpellierOlympique MarseilleMontpellier

⚽ 2023-03-31 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Montpellier kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Marseille og Montpellier spilles 2023-03-31. Denne Ligue 1-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Tudor har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Montpellier har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Marseille og Montpellier, har Olympique Marseille 0 seire hjemme mens Montpellier har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Montpellier: n/a

Olympique Marseille vs Montpellier H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Marseille og Montpellier:

Dato Resultat
2023-01-02 Montpellier 1 – 2 Olympique Marseille
2022-01-29 Olympique Marseille 1 – 1 Montpellier
2021-08-08 Montpellier 2 – 3 Olympique Marseille
2021-04-10 Montpellier 3 – 3 Olympique Marseille

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Marseille – Montpellier.

Olympique Marseille vs Montpellier Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Marseille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Montpellier den 2023-03-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Marseille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Montpellier den 2023-03-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Marseille vs Montpellier?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Marseille og Montpellier, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Marseille vs Montpellier?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,