Olympique Marseille vs Brest

Olympique Marseille vs BrestOlympique MarseilleBrest

⚽ 2023-08-26 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Brest kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Marseille og Brest spilles 2023-08-26. Denne Ligue 1-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Marcelino har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brest har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Marseille og Brest, har Olympique Marseille 0 seire hjemme mens Brest har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Marseille: A. Ounahi(1 goals/match);Vítinha(1 goals/match);E. Soglo(1 goals/match);
  • for Brest: R. Del Castillo(1.5 goals/match);

Olympique Marseille vs Brest H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Marseille og Brest:

Dato Resultat
2023-05-27 Olympique Marseille 1 – 2 Brest
2022-08-14 Brest 1 – 1 Olympique Marseille
2022-03-13 Brest 1 – 4 Olympique Marseille
2021-12-04 Olympique Marseille 1 – 2 Brest

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Marseille – Brest.

Olympique Marseille vs Brest Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Marseille vs Brest Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Brest den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Marseille vs Brest Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Brest den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Marseille vs Brest?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Marseille og Brest, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Marseille vs Brest?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,