Olympique Lyonnais vs Monaco

Olympique Lyonnais vs MonacoOlympique LyonnaisMonaco

⚽ 2023-05-19 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Monaco kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Lyonnais og Monaco spilles 2023-05-19. Denne Ligue 1-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager L. Blanc har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Monaco har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Lyonnais og Monaco, har Olympique Lyonnais 1 seire hjemme mens Monaco har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Lyonnais: n/a
  • for Monaco: S. Diop(1 goals/match);

Olympique Lyonnais vs Monaco H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Lyonnais og Monaco:

Dato Resultat
2022-09-11 Monaco 2 – 1 Olympique Lyonnais
2022-02-05 Monaco 2 – 0 Olympique Lyonnais
2021-10-16 Olympique Lyonnais 2 – 0 Monaco
2021-05-02 Monaco 2 – 3 Olympique Lyonnais

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Lyonnais – Monaco.

Olympique Lyonnais vs Monaco Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Lyonnais vs Monaco Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Monaco den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Lyonnais vs Monaco Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Monaco den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Lyonnais vs Monaco?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Lyonnais og Monaco, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Lyonnais vs Monaco?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,