Olympique Lyonnais vs Metz

Olympique Lyonnais vs MetzOlympique LyonnaisMetz

⚽ 2023-11-05 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Metz kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Lyonnais og Metz spilles 2023-11-05. Denne Ligue 1-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Grosso har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Metz har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Lyonnais og Metz, har Olympique Lyonnais 1 seire hjemme mens Metz har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Lyonnais: n/a
  • for Metz: n/a

Olympique Lyonnais vs Metz H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Lyonnais og Metz:

Dato Resultat
2023-01-07 Olympique Lyonnais 2 – 1 Metz
2022-05-08 Metz 3 – 2 Olympique Lyonnais
2021-12-22 Olympique Lyonnais 1 – 1 Metz
2021-01-17 Olympique Lyonnais 0 – 1 Metz

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Lyonnais – Metz.

Olympique Lyonnais vs Metz Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Lyonnais vs Metz Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Metz den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Lyonnais vs Metz Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Metz den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Lyonnais vs Metz?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Lyonnais og Metz, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Lyonnais vs Metz?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,