Olympique Lyonnais vs Clermont

Olympique Lyonnais vs ClermontOlympique LyonnaisClermont

⚽ 2023-10-22 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Clermont kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Lyonnais og Clermont spilles 2023-10-22. Denne Ligue 1-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Clermont har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Lyonnais og Clermont, har Olympique Lyonnais 0 seire hjemme mens Clermont har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Lyonnais: n/a
  • for Clermont: n/a

Olympique Lyonnais vs Clermont H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Lyonnais og Clermont:

Dato Resultat
2023-05-14 Clermont 2 – 1 Olympique Lyonnais
2023-01-01 Olympique Lyonnais 0 – 1 Clermont
2022-05-21 Clermont 1 – 2 Olympique Lyonnais
2021-08-22 Olympique Lyonnais 3 – 3 Clermont

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Lyonnais – Clermont.

Olympique Lyonnais vs Clermont Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Lyonnais vs Clermont Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Clermont den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Lyonnais vs Clermont Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Lyonnais - Clermont den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Lyonnais vs Clermont?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Lyonnais og Clermont, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Lyonnais vs Clermont?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,