Olympiakos vs Freiburg

Olympiakos vs FreiburgOlympiakosFreiburg

⚽ 2023-09-21 – Europaligaen

 

Olympiakos vs Freiburg kampsniktitt

Kampen mellom Olympiakos og Freiburg spilles 2023-09-21. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Diego Martínez har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Freiburg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympiakos og Freiburg, har Olympiakos 0 seire hjemme mens Freiburg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympiakos: n/a
  • for Freiburg: n/a

Olympiakos vs Freiburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympiakos og Freiburg:

Dato Resultat
2022-10-27 Freiburg 1 – 1 Olympiakos
2022-09-15 Olympiakos 0 – 3 Freiburg
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympiakos – Freiburg.

Olympiakos vs Freiburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympiakos vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Olympiakos - Freiburg den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympiakos vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Olympiakos - Freiburg den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympiakos vs Freiburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympiakos og Freiburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympiakos vs Freiburg?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,