Olimpia Milano vs Valencia

Olimpia Milano vs ValenciaOlimpia MilanoValencia

🏀 2023-11-09 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Valencia som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-11-09. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Valencia har en vinnerprosent på 0.750 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 2 seire hjemme, mens Valencia har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng, mens Valencia har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.8 poeng:

  • Olimpia Milano: 80.2 gjennomsnittspoeng for, 74.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Valencia: 79.8 gjennomsnittspoeng for, 77.0 gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Valencia H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Valencia:

Dato Resultat
2023-03-07 Valencia 84 – 88 Olimpia Milano
2022-12-29 Olimpia Milano 90 – 79 Valencia
2021-01-12 Olimpia Milano 95 – 80 Valencia
2020-11-06 Valencia 86 – 81 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Valencia, med gjeldende lagform og plasseringer.

Olimpia Milano vs Valencia Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Valencia, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Valencia Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Valencia, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Valencia?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Valencia, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Valencia?

Publisert i Euroleague Merket med: ,