Olimpia Milano vs Olympiakos

Olimpia Milano vs OlympiakosOlimpia MilanoOlympiakos

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Olympiakos kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Olympiakos som spilles i Euroleague starter kl. 18:45 GMT den 2023-10-17. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Olympiakos har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 1 seire hjemme, mens Olympiakos har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.7 poeng, mens Olympiakos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.5 poeng:

  • Olimpia Milano: 77.7 gjennomsnittspoeng for, 75.0 gjennomsnittspoeng imot
  • Olympiakos: 80.0 gjennomsnittspoeng for, 71.5 gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Olympiakos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Olympiakos:

Dato Resultat
2023-09-17 Olympiakos 50 – 57 Olimpia Milano
2023-09-15 Olympiakos 60 – 57 Olimpia Milano
2023-03-03 Olimpia Milano 83 – 62 Olympiakos
2023-01-06 Olympiakos 82 – 66 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Olympiakos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Olimpia Milano vs Olympiakos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Olympiakos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Olympiakos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Olympiakos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,