Olimpia Milano vs Monaco

Olimpia Milano vs MonacoOlimpia MilanoMonaco

🏀 2022-12-23 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Monaco kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Monaco som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2022-12-23. Hjemmelaget kommer med 24 seire i de siste 30 spilte kampene, mens Monaco har en vinnerprosent på 0.735 fra de siste 34 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 0 seire hjemme, mens Monaco har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.4 poeng, mens Monaco har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.4 poeng:

  • Olimpia Milano: 82.2 gjennomsnittspoeng for, 71.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Monaco: 86.8 gjennomsnittspoeng for, 80.4 gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Monaco H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Monaco:

Dato Resultat
2022-03-31 Olimpia Milano 63 – 72 Monaco
2021-12-10 Monaco 65 – 71 Olimpia Milano
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Monaco, med gjeldende lagform og plasseringer.

Olimpia Milano vs Monaco Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Monaco, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Monaco Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Monaco, som spilles i Euroleague den 2022-12-23, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Monaco Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Monaco, som spilles i Euroleague den 2022-12-23, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Monaco?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Monaco, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Monaco?

Publisert i Euroleague Merket med: ,