Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne

Olimpia Milano vs Lyon-VilleurbanneOlimpia MilanoLyon-Villeurbanne

🏀 2023-01-20 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-01-20. Hjemmelaget kommer med 24 seire i de siste 30 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.765 fra de siste 34 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 1 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.4 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.2 poeng:

  • Olimpia Milano: 82.2 gjennomsnittspoeng for, 71.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gjennomsnittspoeng for, 77.7 gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2022-10-06 Lyon-Villeurbanne 62 – 69 Olimpia Milano
2022-04-07 Lyon-Villeurbanne 80 – 81 Olimpia Milano
2021-10-21 Olimpia Milano 73 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-02-05 Lyon-Villeurbanne 78 – 69 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Lyon-Villeurbanne?

Publisert i Euroleague Merket med: ,