Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards

Oklahoma City Thunder vs Washington WizardsOklahoma City ThunderWashington Wizards

🏀 2023-01-07 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-01-07. Hjemmelaget kommer med 16 seire i de siste 38 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.436 fra de siste 39 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Washington Wizards har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.6 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 116.1 gjennomsnittspoeng for, 117.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 112.1 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Washington Wizards:

Dato Resultat
2022-11-17 Washington Wizards 120 – 121 Oklahoma City Thunder
2022-01-12 Washington Wizards 122 – 118 Oklahoma City Thunder
2021-11-27 Oklahoma City Thunder 99 – 101 Washington Wizards
2021-04-24 Oklahoma City Thunder 109 – 129 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-01-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-01-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,