Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Oklahoma City Thunder vs Sacramento KingsOklahoma City ThunderSacramento Kings

🏀 2023-03-01 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-03-01. Hjemmelaget kommer med 28 seire i de siste 60 spilte kampene, mens Sacramento Kings har en vinnerprosent på 0.583 fra de siste 60 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 1 seire hjemme, mens Sacramento Kings har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.2 poeng, mens Sacramento Kings har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.6 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 117.8 gjennomsnittspoeng for, 116.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Sacramento Kings: 120.7 gjennomsnittspoeng for, 118.1 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings:

Dato Resultat
2023-02-27 Oklahoma City Thunder 115 – 124 Sacramento Kings
2023-01-21 Sacramento Kings 118 – 113 Oklahoma City Thunder
2022-07-14 Oklahoma City Thunder 86 – 80 Sacramento Kings
2022-03-01 Oklahoma City Thunder 110 – 131 Sacramento Kings

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-03-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-03-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?

Publisert i NBA Merket med: ,