Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves

Oklahoma City Thunder vs Minnesota TimberwolvesOklahoma City ThunderMinnesota Timberwolves

🏀 2022-12-17 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2022-12-17. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.464 fra de siste 28 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.9 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.8 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 115.5 gjennomsnittspoeng for, 117.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 114.3 gjennomsnittspoeng for, 116.1 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2022-12-04 Minnesota Timberwolves 128 – 135 Oklahoma City Thunder
2022-10-24 Oklahoma City Thunder 106 – 116 Minnesota Timberwolves
2022-10-20 Minnesota Timberwolves 115 – 108 Oklahoma City Thunder
2022-03-10 Minnesota Timberwolves 132 – 102 Oklahoma City Thunder

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2022-12-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2022-12-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,