Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles LakersOklahoma City ThunderLos Angeles Lakers

🏀 2023-03-02 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-03-02. Hjemmelaget kommer med 28 seire i de siste 60 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.475 fra de siste 61 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.2 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.9 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 117.8 gjennomsnittspoeng for, 116.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 117 gjennomsnittspoeng for, 117.9 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2023-02-08 Los Angeles Lakers 130 – 133 Oklahoma City Thunder
2022-04-09 Los Angeles Lakers 120 – 101 Oklahoma City Thunder
2021-12-11 Oklahoma City Thunder 95 – 116 Los Angeles Lakers
2021-11-05 Los Angeles Lakers 104 – 107 Oklahoma City Thunder

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,