Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors

Oklahoma City Thunder vs Golden State WarriorsOklahoma City ThunderGolden State Warriors

🏀 2023-03-08 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-03-08. Hjemmelaget kommer med 30 seire i de siste 64 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.523 fra de siste 65 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.6 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.9 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 118.2 gjennomsnittspoeng for, 116.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 118 gjennomsnittspoeng for, 117.1 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2023-02-07 Golden State Warriors 141 – 114 Oklahoma City Thunder
2023-01-31 Oklahoma City Thunder 120 – 128 Golden State Warriors
2022-07-15 Golden State Warriors 82 – 90 Oklahoma City Thunder
2022-02-08 Oklahoma City Thunder 98 – 110 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,