Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks

Oklahoma City Thunder vs Atlanta HawksOklahoma City ThunderAtlanta Hawks

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Atlanta Hawks som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Atlanta Hawks har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 6 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Atlanta Hawks har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.7 poeng, mens Atlanta Hawks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.6 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 116 gjennomsnittspoeng for, 116.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Atlanta Hawks: 122.8 gjennomsnittspoeng for, 115.2 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Atlanta Hawks:

Dato Resultat
2023-01-26 Oklahoma City Thunder 132 – 137 Atlanta Hawks
2022-12-06 Atlanta Hawks 114 – 121 Oklahoma City Thunder
2022-03-31 Oklahoma City Thunder 118 – 136 Atlanta Hawks
2021-11-23 Atlanta Hawks 113 – 101 Oklahoma City Thunder

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Atlanta Hawks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Atlanta Hawks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Atlanta Hawks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks?

Publisert i NBA Merket med: ,