Odd vs Haugesund

Odd vs HaugesundOddHaugesund

⚽ 2023-09-24 – Eliteserien

 

Odd vs Haugesund kampsniktitt

Kampen mellom Odd og Haugesund spilles 2023-09-24. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Johansen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Haugesund har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Odd og Haugesund, har Odd 0 seire hjemme mens Haugesund har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Odd: n/a
  • for Haugesund: n/a

Odd vs Haugesund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Odd og Haugesund:

Dato Resultat
2023-07-02 Haugesund 2 – 1 Odd
2022-10-02 Haugesund 2 – 2 Odd
2022-05-16 Odd 0 – 4 Haugesund
2021-09-26 Haugesund 1 – 3 Odd

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Odd – Haugesund.

Odd vs Haugesund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Odd vs Haugesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Odd - Haugesund den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Odd vs Haugesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Odd - Haugesund den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Odd vs Haugesund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Odd og Haugesund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Odd vs Haugesund?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,