OB vs Silkeborg

OB vs SilkeborgOBSilkeborg

⚽ 2023-09-18 – Superliga

 

OB vs Silkeborg kampsniktitt

Kampen mellom OB og Silkeborg spilles 2023-09-18. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Alm har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Silkeborg har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom OB og Silkeborg, har OB 1 seire hjemme mens Silkeborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for OB: n/a
  • for Silkeborg: n/a

OB vs Silkeborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom OB og Silkeborg:

Dato Resultat
2023-05-07 Silkeborg 0 – 1 OB
2023-04-16 OB 2 – 0 Silkeborg
2022-10-09 OB 1 – 1 Silkeborg
2022-08-28 Silkeborg 1 – 2 OB

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for OB – Silkeborg.

OB vs Silkeborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

OB vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen OB - Silkeborg den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

OB vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen OB - Silkeborg den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på OB vs Silkeborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom OB og Silkeborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom OB vs Silkeborg?

Publisert i Superliga Merket med: ,