Nottingham Forest vs Everton

Nottingham Forest vs EvertonNottingham ForestEverton

⚽ 2023-03-05 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Everton kampsniktitt

Kampen mellom Nottingham Forest og Everton spilles 2023-03-05. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cooper har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Everton har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nottingham Forest og Everton, har Nottingham Forest 0 seire hjemme mens Everton har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Everton: n/a

Nottingham Forest vs Everton H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nottingham Forest og Everton:

Dato Resultat
2022-08-20 Everton 1 – 1 Nottingham Forest
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nottingham Forest – Everton.

Nottingham Forest vs Everton Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nottingham Forest vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Everton den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nottingham Forest vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Everton den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nottingham Forest vs Everton?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nottingham Forest og Everton, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nottingham Forest vs Everton?

Publisert i Premier League Merket med: ,