Nottingham Forest vs Burnley

Nottingham Forest vs BurnleyNottingham ForestBurnley

⚽ 2023-09-18 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Burnley kampsniktitt

Kampen mellom Nottingham Forest og Burnley spilles 2023-09-18. Denne Premier League-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cooper har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Burnley har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nottingham Forest og Burnley, har Nottingham Forest 0 seire hjemme mens Burnley har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Burnley: n/a

Nottingham Forest vs Burnley H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nottingham Forest og Burnley:

Dato Resultat
2023-08-30 Nottingham Forest 0 – 1 Burnley
2016-02-23 Burnley 1 – 0 Nottingham Forest
2015-10-20 Nottingham Forest 1 – 1 Burnley
2014-02-22 Burnley 3 – 1 Nottingham Forest

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nottingham Forest – Burnley.

Nottingham Forest vs Burnley Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nottingham Forest vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Burnley den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nottingham Forest vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Burnley den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nottingham Forest vs Burnley?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nottingham Forest og Burnley, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nottingham Forest vs Burnley?

Publisert i Premier League Merket med: ,