Nottingham Forest vs Brentford

Nottingham Forest vs BrentfordNottingham ForestBrentford

⚽ 2023-10-01 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Brentford kampsniktitt

Kampen mellom Nottingham Forest og Brentford spilles 2023-10-01. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cooper har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Brentford har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nottingham Forest og Brentford, har Nottingham Forest 0 seire hjemme mens Brentford har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Brentford: n/a

Nottingham Forest vs Brentford H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nottingham Forest og Brentford:

Dato Resultat
2023-04-29 Brentford 2 – 1 Nottingham Forest
2022-11-05 Nottingham Forest 2 – 2 Brentford
2021-03-20 Brentford 1 – 1 Nottingham Forest
2020-12-12 Nottingham Forest 1 – 3 Brentford

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nottingham Forest – Brentford.

Nottingham Forest vs Brentford Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nottingham Forest vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Brentford den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nottingham Forest vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Brentford den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nottingham Forest vs Brentford?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nottingham Forest og Brentford, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nottingham Forest vs Brentford?

Publisert i Premier League Merket med: ,