Nottingham Forest vs Aston Villa

Nottingham Forest vs Aston VillaNottingham ForestAston Villa

⚽ 2023-11-05 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom Nottingham Forest og Aston Villa spilles 2023-11-05. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Cooper har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nottingham Forest og Aston Villa, har Nottingham Forest 0 seire hjemme mens Aston Villa har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Aston Villa: n/a

Nottingham Forest vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nottingham Forest og Aston Villa:

Dato Resultat
2023-04-08 Aston Villa 2 – 0 Nottingham Forest
2022-10-10 Nottingham Forest 1 – 1 Aston Villa
2019-03-13 Nottingham Forest 1 – 3 Aston Villa
2018-11-28 Aston Villa 5 – 5 Nottingham Forest

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nottingham Forest – Aston Villa.

Nottingham Forest vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nottingham Forest vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Aston Villa den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nottingham Forest vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Nottingham Forest - Aston Villa den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nottingham Forest vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nottingham Forest og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nottingham Forest vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,