Nordsjælland vs Randers

Nordsjælland vs RandersNordsjællandRanders

⚽ 2023-05-22 – Superliga

 

Nordsjælland vs Randers kampsniktitt

Kampen mellom Nordsjælland og Randers spilles 2023-05-22. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thorup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Randers har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nordsjælland og Randers, har Nordsjælland 1 seire hjemme mens Randers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nordsjælland: n/a
  • for Randers: n/a

Nordsjælland vs Randers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nordsjælland og Randers:

Dato Resultat
2023-04-17 Randers 1 – 1 Nordsjælland
2022-10-23 Randers 0 – 2 Nordsjælland
2022-10-03 Nordsjælland 3 – 1 Randers
2022-02-27 Nordsjælland 0 – 0 Randers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nordsjælland – Randers.

Nordsjælland vs Randers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nordsjælland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Randers den 2023-05-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nordsjælland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Randers den 2023-05-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nordsjælland vs Randers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nordsjælland og Randers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nordsjælland vs Randers?

Publisert i Superliga Merket med: ,