Nordsjælland vs Brøndby

Nordsjælland vs BrøndbyNordsjællandBrøndby

⚽ 2023-03-19 – Superliga

 

Nordsjælland vs Brøndby kampsniktitt

Kampen mellom Nordsjælland og Brøndby spilles 2023-03-19. Denne Superliga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thorup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brøndby har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nordsjælland og Brøndby, har Nordsjælland 0 seire hjemme mens Brøndby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nordsjælland: n/a
  • for Brøndby: n/a

Nordsjælland vs Brøndby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nordsjælland og Brøndby:

Dato Resultat
2022-07-24 Brøndby 1 – 3 Nordsjælland
2022-02-20 Nordsjælland 0 – 2 Brøndby
2021-08-13 Brøndby 0 – 1 Nordsjælland
2021-05-24 Brøndby 2 – 0 Nordsjælland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nordsjælland – Brøndby.

Nordsjælland vs Brøndby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nordsjælland vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Brøndby den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nordsjælland vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Brøndby den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nordsjælland vs Brøndby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nordsjælland og Brøndby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nordsjælland vs Brøndby?

Publisert i Superliga Merket med: ,