Newcastle United vs PSG

Newcastle United vs PSGNewcastle UnitedPSG

⚽ 2023-10-04 – Meisterligaen

 

Newcastle United vs PSG kampsniktitt

Kampen mellom Newcastle United og PSG spilles 2023-10-04. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Howe har 4 seire på de siste 5 kamper, mens PSG har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Newcastle United og PSG, har Newcastle United 0 seire hjemme mens PSG har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Newcastle United: n/a
  • for PSG: K. Mbappé(1 goals/match);A. Hakimi(1 goals/match);

Newcastle United vs PSG H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Newcastle United og PSG:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Newcastle United – PSG.

Newcastle United vs PSG Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Newcastle United vs PSG Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Newcastle United - PSG den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Newcastle United vs PSG Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Newcastle United - PSG den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Newcastle United vs PSG?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Newcastle United og PSG, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Newcastle United vs PSG?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,