Newcastle United vs Liverpool

Newcastle United vs LiverpoolNewcastle UnitedLiverpool

⚽ 2023-02-18 – Premier League

 

Newcastle United vs Liverpool kampsniktitt

Kampen mellom Newcastle United og Liverpool spilles 2023-02-18. Denne Premier League-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Howe har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Liverpool har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Newcastle United og Liverpool, har Newcastle United 0 seire hjemme mens Liverpool har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Newcastle United: n/a
  • for Liverpool: n/a

Newcastle United vs Liverpool H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Newcastle United og Liverpool:

Dato Resultat
2022-08-31 Liverpool 2 – 1 Newcastle United
2022-04-30 Newcastle United 0 – 1 Liverpool
2021-12-16 Liverpool 3 – 1 Newcastle United
2021-04-24 Liverpool 1 – 1 Newcastle United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Newcastle United – Liverpool.

Newcastle United vs Liverpool Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Newcastle United vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Newcastle United - Liverpool den 2023-02-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Newcastle United vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Newcastle United - Liverpool den 2023-02-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Newcastle United vs Liverpool?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Newcastle United og Liverpool, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Newcastle United vs Liverpool?

Publisert i Premier League Merket med: ,