New York Knicks vs New Orleans Pelicans

New York Knicks vs New Orleans PelicansNew York KnicksNew Orleans Pelicans

🏀 2023-02-26 – NBA

 

New York Knicks vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-02-26. Hjemmelaget kommer med 33 seire i de siste 60 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 60 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 1 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.3 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.3 poeng:

  • New York Knicks: 114.6 gjennomsnittspoeng for, 112.3 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 114.8 gjennomsnittspoeng for, 113.5 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2022-01-21 New York Knicks 91 – 102 New Orleans Pelicans
2021-10-31 New Orleans Pelicans 117 – 123 New York Knicks
2021-04-18 New York Knicks 122 – 112 New Orleans Pelicans
2021-04-15 New Orleans Pelicans 106 – 116 New York Knicks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-02-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs New Orleans Pelicans?

Publisert i NBA Merket med: ,