New York Knicks vs Minnesota Timberwolves

New York Knicks vs Minnesota TimberwolvesNew York KnicksMinnesota Timberwolves

🏀 2023-10-15 – NBA

 

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-10-15. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 1 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 0 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på 7 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10 poeng:

  • New York Knicks: 114 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 107.5 gjennomsnittspoeng for, 97.5 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-03-20 New York Knicks 134 – 140 Minnesota Timberwolves
2022-11-08 Minnesota Timberwolves 107 – 120 New York Knicks
2022-01-19 New York Knicks 110 – 112 Minnesota Timberwolves
2021-12-29 Minnesota Timberwolves 88 – 96 New York Knicks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-10-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,