New York Knicks vs Los Angeles Clippers

New York Knicks vs Los Angeles ClippersNew York KnicksLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-07 – NBA

 

New York Knicks vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på 0 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.2 poeng:

  • New York Knicks: 103.3 gjennomsnittspoeng for, 103.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 121.4 gjennomsnittspoeng for, 109.2 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2023-03-11 Los Angeles Clippers 106 – 95 New York Knicks
2023-02-05 New York Knicks – Los Angeles Clippers
2022-03-07 Los Angeles Clippers 93 – 116 New York Knicks
2022-01-23 New York Knicks 110 – 102 Los Angeles Clippers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs Los Angeles Clippers?

Publisert i NBA Merket med: ,