New York Knicks vs Cleveland Cavaliers

New York Knicks vs Cleveland CavaliersNew York KnicksCleveland Cavaliers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-11-02. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 2 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.3 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.6 poeng:

  • New York Knicks: 105.7 gjennomsnittspoeng for, 108 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 110.7 gjennomsnittspoeng for, 115.3 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2023-11-01 Cleveland Cavaliers 91 – 109 New York Knicks
2023-04-27 Cleveland Cavaliers 95 – 106 New York Knicks
2023-04-23 New York Knicks 102 – 93 Cleveland Cavaliers
2023-04-22 New York Knicks 99 – 79 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,