New York Knicks vs Charlotte Hornets

New York Knicks vs Charlotte HornetsNew York KnicksCharlotte Hornets

🏀 2023-11-12 – NBA

 

New York Knicks vs Charlotte Hornets kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og Charlotte Hornets som spilles i NBA starter kl. 18:00 GMT den 2023-11-12. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 8 spilte kampene, mens Charlotte Hornets har en vinnerprosent på 0.286 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 0 seire hjemme, mens Charlotte Hornets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.3 poeng, mens Charlotte Hornets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.8 poeng:

  • New York Knicks: 107.1 gjennomsnittspoeng for, 102.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Charlotte Hornets: 116.3 gjennomsnittspoeng for, 123.1 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs Charlotte Hornets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og Charlotte Hornets:

Dato Resultat
2023-03-08 New York Knicks 105 – 112 Charlotte Hornets
2022-12-10 Charlotte Hornets 102 – 121 New York Knicks
2022-10-27 New York Knicks – Charlotte Hornets
2022-03-31 New York Knicks 114 – 125 Charlotte Hornets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og Charlotte Hornets, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og Charlotte Hornets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og Charlotte Hornets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs Charlotte Hornets?

Publisert i NBA Merket med: ,