New York Knicks vs Boston Celtics

New York Knicks vs Boston CelticsNew York KnicksBoston Celtics

🏀 2023-10-10 – NBA

 

New York Knicks vs Boston Celtics kampsniktitt

Kampen mellom New York Knicks og Boston Celtics som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-10-10. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Boston Celtics har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New York Knicks med 2 seire hjemme, mens Boston Celtics har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New York Knicks en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.3 poeng, mens Boston Celtics har en gjennomsnittlig poengforskjell på 8 poeng:

  • New York Knicks: 90.0 gjennomsnittspoeng for, 94.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Boston Celtics: 114 gjennomsnittspoeng for, 106 gjennomsnittspoeng imot

New York Knicks vs Boston Celtics H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New York Knicks og Boston Celtics:

Dato Resultat
2023-07-14 New York Knicks 97 – 89 Boston Celtics
2023-03-06 Boston Celtics 129 – 131 New York Knicks
2023-02-28 New York Knicks 109 – 94 Boston Celtics
2023-01-27 Boston Celtics – New York Knicks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New York Knicks og Boston Celtics, med gjeldende lagform og plasseringer.

New York Knicks vs Boston Celtics Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New York Knicks og Boston Celtics, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New York Knicks vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-10-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New York Knicks vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen New York Knicks vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-10-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New York Knicks vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New York Knicks og Boston Celtics, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New York Knicks vs Boston Celtics?

Publisert i NBA Merket med: ,