New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs

New Orleans Pelicans vs San Antonio SpursNew Orleans PelicansSan Antonio Spurs

🏀 2022-12-23 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og San Antonio Spurs som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2022-12-23. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 30 spilte kampene, mens San Antonio Spurs har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 30 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 1 seire hjemme, mens San Antonio Spurs har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.8 poeng, mens San Antonio Spurs har en gjennomsnittlig poengforskjell på -9.2 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 117.3 gjennomsnittspoeng for, 112.5 gjennomsnittspoeng imot
  • San Antonio Spurs: 110.3 gjennomsnittspoeng for, 119.5 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og San Antonio Spurs:

Dato Resultat
2022-12-03 San Antonio Spurs 99 – 117 New Orleans Pelicans
2022-11-24 San Antonio Spurs 110 – 129 New Orleans Pelicans
2022-10-10 San Antonio Spurs 97 – 111 New Orleans Pelicans
2022-04-14 New Orleans Pelicans 113 – 103 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og San Antonio Spurs, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og San Antonio Spurs, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2022-12-23, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2022-12-23, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og San Antonio Spurs, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs?

Publisert i NBA Merket med: ,