New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves

New Orleans Pelicans vs Minnesota TimberwolvesNew Orleans PelicansMinnesota Timberwolves

🏀 2023-11-19 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.727 fra de siste 11 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 0 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.5 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.6 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 111.1 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 112.2 gjennomsnittspoeng for, 105.6 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-11-09 Minnesota Timberwolves 122 – 101 New Orleans Pelicans
2023-07-07 Minnesota Timberwolves 102 – 88 New Orleans Pelicans
2023-04-09 Minnesota Timberwolves 113 – 108 New Orleans Pelicans
2023-01-26 New Orleans Pelicans 102 – 111 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,