New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers

New Orleans Pelicans vs Los Angeles LakersNew Orleans PelicansLos Angeles Lakers

🏀 2023-03-15 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-03-15. Hjemmelaget kommer med 33 seire i de siste 68 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.485 fra de siste 68 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.7 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.6 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 114 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 116.6 gjennomsnittspoeng for, 117.2 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2023-02-16 Los Angeles Lakers 120 – 102 New Orleans Pelicans
2023-02-05 New Orleans Pelicans 131 – 126 Los Angeles Lakers
2022-11-03 Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans
2022-07-16 New Orleans Pelicans 94 – 102 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-03-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-03-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,