New Orleans Pelicans vs Houston Rockets

New Orleans Pelicans vs Houston RocketsNew Orleans PelicansHouston Rockets

🏀 2023-10-13 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-13. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 2 seire hjemme, mens Houston Rockets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på -17 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 19 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 105 gjennomsnittspoeng for, 122 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 122 gjennomsnittspoeng for, 103 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Houston Rockets:

Dato Resultat
2023-03-19 Houston Rockets 107 – 117 New Orleans Pelicans
2023-03-18 Houston Rockets 114 – 112 New Orleans Pelicans
2023-01-05 New Orleans Pelicans 119 – 108 Houston Rockets
2022-11-13 New Orleans Pelicans 119 – 106 Houston Rockets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-10-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-10-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Houston Rockets?

Publisert i NBA Merket med: ,