New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons

New Orleans Pelicans vs Detroit PistonsNew Orleans PelicansDetroit Pistons

🏀 2023-11-03 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Detroit Pistons som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-03. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Detroit Pistons har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 2 seire hjemme, mens Detroit Pistons har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på -4 poeng, mens Detroit Pistons har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.8 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 103 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot
  • Detroit Pistons: 110.8 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Detroit Pistons:

Dato Resultat
2023-01-14 Detroit Pistons 110 – 116 New Orleans Pelicans
2022-12-08 New Orleans Pelicans 104 – 98 Detroit Pistons
2022-10-08 New Orleans Pelicans 107 – 101 Detroit Pistons
2022-02-02 Detroit Pistons 101 – 111 New Orleans Pelicans

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Detroit Pistons, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Detroit Pistons, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-11-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-11-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Detroit Pistons, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons?

Publisert i NBA Merket med: ,