New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks

New Orleans Pelicans vs Atlanta HawksNew Orleans PelicansAtlanta Hawks

🏀 2023-11-05 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Atlanta Hawks som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-11-05. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 5 spilte kampene, mens Atlanta Hawks har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 2 seire hjemme, mens Atlanta Hawks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.2 poeng, mens Atlanta Hawks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.6 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 108.8 gjennomsnittspoeng for, 108.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Atlanta Hawks: 122.8 gjennomsnittspoeng for, 117.2 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Atlanta Hawks:

Dato Resultat
2023-10-14 Atlanta Hawks 110 – 105 New Orleans Pelicans
2023-02-08 New Orleans Pelicans 116 – 107 Atlanta Hawks
2022-11-06 Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans
2022-10-15 New Orleans Pelicans 120 – 111 Atlanta Hawks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Atlanta Hawks, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Atlanta Hawks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-11-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2023-11-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Atlanta Hawks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks?

Publisert i NBA Merket med: ,