Napoli vs Lazio

Napoli vs LazioNapoliLazio

⚽ 2023-09-02 – Serie A

 

Napoli vs Lazio kampsniktitt

Kampen mellom Napoli og Lazio spilles 2023-09-02. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Garcia har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Lazio har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Napoli og Lazio, har Napoli 1 seire hjemme mens Lazio har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Napoli: V. Osimhen(1.5 goals/match);
  • for Lazio: n/a

Napoli vs Lazio H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Napoli og Lazio:

Dato Resultat
2023-03-03 Napoli 0 – 1 Lazio
2022-09-03 Lazio 1 – 2 Napoli
2022-02-27 Lazio 1 – 2 Napoli
2021-11-28 Napoli 4 – 0 Lazio

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Napoli – Lazio.

Napoli vs Lazio Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Napoli vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Napoli - Lazio den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Napoli vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Napoli - Lazio den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Napoli vs Lazio?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Napoli og Lazio, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Napoli vs Lazio?

Publisert i Serie A Merket med: ,