Monza vs Salernitana

Monza vs SalernitanaMonzaSalernitana

⚽ 2023-10-08 – Serie A

 

Monza vs Salernitana kampsniktitt

Kampen mellom Monza og Salernitana spilles 2023-10-08. Denne Serie A-kampen starter 10:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Palladino har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Salernitana har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Monza og Salernitana, har Monza 2 seire hjemme mens Salernitana har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Monza: n/a
  • for Salernitana: n/a

Monza vs Salernitana H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Monza og Salernitana:

Dato Resultat
2023-02-26 Salernitana 3 – 0 Monza
2022-11-13 Monza 3 – 0 Salernitana
2021-05-01 Salernitana 1 – 3 Monza
2020-12-30 Monza 3 – 0 Salernitana

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Monza – Salernitana.

Monza vs Salernitana Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Monza vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Monza - Salernitana den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Monza vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Monza - Salernitana den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Monza vs Salernitana?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Monza og Salernitana, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Monza vs Salernitana?

Publisert i Serie A Merket med: ,