Monaco vs Panathinaikos

Monaco vs PanathinaikosMonacoPanathinaikos

🏀 2023-03-08 – Euroleague

 

Monaco vs Panathinaikos kampsniktitt

Kampen mellom Monaco og Panathinaikos som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2023-03-08. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 22 spilte kampene, mens Panathinaikos har en vinnerprosent på 0.875 fra de siste 16 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Monaco med 1 seire hjemme, mens Panathinaikos har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Monaco en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.6 poeng, mens Panathinaikos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 15.2 poeng:

  • Monaco: 90.4 gjennomsnittspoeng for, 80.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Panathinaikos: 84.3 gjennomsnittspoeng for, 69.1 gjennomsnittspoeng imot

Monaco vs Panathinaikos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Monaco og Panathinaikos:

Dato Resultat
2022-10-21 Panathinaikos 80 – 83 Monaco
2022-02-01 Panathinaikos 83 – 91 Monaco
2021-09-30 Monaco 75 – 63 Panathinaikos
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Monaco og Panathinaikos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Monaco vs Panathinaikos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Monaco og Panathinaikos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Monaco vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Monaco vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Monaco vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Monaco og Panathinaikos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Monaco vs Panathinaikos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,