Monaco vs Maccabi Tel Aviv

Monaco vs Maccabi Tel AvivMonacoMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Monaco vs Maccabi Tel Aviv kampsniktitt

Kampen mellom Monaco og Maccabi Tel Aviv som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2023-03-02. Hjemmelaget kommer med 17 seire i de siste 21 spilte kampene, mens Maccabi Tel Aviv har en vinnerprosent på 0.824 fra de siste 17 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Monaco med 1 seire hjemme, mens Maccabi Tel Aviv har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Monaco en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.1 poeng, mens Maccabi Tel Aviv har en gjennomsnittlig poengforskjell på 16.2 poeng:

  • Monaco: 89.6 gjennomsnittspoeng for, 80.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Maccabi Tel Aviv: 93.1 gjennomsnittspoeng for, 76.9 gjennomsnittspoeng imot

Monaco vs Maccabi Tel Aviv H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Monaco og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultat
2022-10-18 Maccabi Tel Aviv 78 – 70 Monaco
2021-12-29 Monaco 82 – 76 Maccabi Tel Aviv
2021-11-17 Maccabi Tel Aviv 95 – 84 Monaco
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Monaco og Maccabi Tel Aviv, med gjeldende lagform og plasseringer.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Monaco og Maccabi Tel Aviv, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Monaco vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Monaco og Maccabi Tel Aviv, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Monaco vs Maccabi Tel Aviv?

Publisert i Euroleague Merket med: ,