Monaco vs Lyon-Villeurbanne

Monaco vs Lyon-VilleurbanneMonacoLyon-Villeurbanne

🏀 2023-11-10 – Euroleague

 

Monaco vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Monaco og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2023-11-10. Hjemmelaget kommer med 9 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.600 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Monaco med 2 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Monaco en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.3 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.0 poeng:

  • Monaco: 84.1 gjennomsnittspoeng for, 72.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.1 gjennomsnittspoeng for, 78.1 gjennomsnittspoeng imot

Monaco vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Monaco og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2023-10-01 Lyon-Villeurbanne 79 – 87 Monaco
2023-04-22 Monaco 90 – 70 Lyon-Villeurbanne
2023-02-10 Monaco 87 – 75 Lyon-Villeurbanne
2023-01-29 Lyon-Villeurbanne 63 – 72 Monaco

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Monaco og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Monaco og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-11-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Monaco vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Monaco vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-11-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Monaco vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Monaco og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Monaco vs Lyon-Villeurbanne?

Publisert i Euroleague Merket med: ,