Molde vs Sandefjord

Molde vs SandefjordMoldeSandefjord

⚽ 2023-05-29 – Eliteserien

 

Molde vs Sandefjord kampsniktitt

Kampen mellom Molde og Sandefjord spilles 2023-05-29. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Moe har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Sandefjord har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Molde og Sandefjord, har Molde 2 seire hjemme mens Sandefjord har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Molde: n/a
  • for Sandefjord: n/a

Molde vs Sandefjord H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Molde og Sandefjord:

Dato Resultat
2022-11-06 Molde 2 – 1 Sandefjord
2022-07-24 Sandefjord 2 – 3 Molde
2021-11-07 Molde 3 – 1 Sandefjord
2021-06-12 Sandefjord 1 – 3 Molde

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Molde – Sandefjord.

Molde vs Sandefjord Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Molde vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Molde - Sandefjord den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Molde vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Molde - Sandefjord den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Molde vs Sandefjord?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Molde og Sandefjord, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Molde vs Sandefjord?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,