Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana

Minnesota Timberwolves vs Ra’AnanaMinnesota TimberwolvesRa'Anana

🏀 2023-10-18 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Ra’Anana som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-18. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Ra’Anana har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 0 seire hjemme, mens Ra’Anana har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.7 poeng, mens Ra’Anana har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 112 gjennomsnittspoeng for, 102.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Ra’Anana: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Ra’Anana:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Ra’Anana, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Ra’Anana, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Ra'Anana Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Ra'Anana, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Ra'Anana Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Ra'Anana, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Ra’Anana, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Ra’Anana?

Publisert i NBA Merket med: ,