Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic

Minnesota Timberwolves vs Orlando MagicMinnesota TimberwolvesOrlando Magic

🏀 2023-02-04 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Orlando Magic som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-02-04. Hjemmelaget kommer med 28 seire i de siste 54 spilte kampene, mens Orlando Magic har en vinnerprosent på 0.385 fra de siste 52 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 0 seire hjemme, mens Orlando Magic har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng, mens Orlando Magic har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.4 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.1 gjennomsnittspoeng for, 115 gjennomsnittspoeng imot
  • Orlando Magic: 110.9 gjennomsnittspoeng for, 114.3 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Orlando Magic:

Dato Resultat
2022-11-17 Orlando Magic 108 – 126 Minnesota Timberwolves
2022-03-12 Orlando Magic 118 – 110 Minnesota Timberwolves
2021-11-02 Minnesota Timberwolves 97 – 115 Orlando Magic
2021-05-10 Orlando Magic 96 – 128 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Orlando Magic, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Orlando Magic, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-02-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-02-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Orlando Magic, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic?

Publisert i NBA Merket med: ,