Minnesota Timberwolves vs New York Knicks

Minnesota Timberwolves vs New York KnicksMinnesota TimberwolvesNew York Knicks

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og New York Knicks som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-11-21. Hjemmelaget kommer med 9 seire i de siste 12 spilte kampene, mens New York Knicks har en vinnerprosent på 0.615 fra de siste 13 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 0 seire hjemme, mens New York Knicks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.1 poeng, mens New York Knicks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 gjennomsnittspoeng for, 106.8 gjennomsnittspoeng imot
  • New York Knicks: 110.9 gjennomsnittspoeng for, 104.9 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og New York Knicks:

Dato Resultat
2023-10-15 New York Knicks 112 – 121 Minnesota Timberwolves
2023-03-20 New York Knicks 134 – 140 Minnesota Timberwolves
2022-11-08 Minnesota Timberwolves 107 – 120 New York Knicks
2022-01-19 New York Knicks 110 – 112 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og New York Knicks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og New York Knicks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og New York Knicks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs New York Knicks?

Publisert i NBA Merket med: ,